fb
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
The Mr Gadget - Be always one step ahead -
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
The Mr Gadget - Be always one step ahead-

FRANCHISE

The Brand Mr Gadget.

H εταιρεία Mr. Gadget αποτελεί το απόλυτο νέο tech concept και πρόταση franchise στον χώρο του retail και συγκεκριµένα στη συνεχώς αυξανόµενη αγορά των mobile accessories και των τεχνολογικών gadgets, των smartphones και tablets. Αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αξεσουάρ, συσκευών κινητής τηλεφωνίας και gadgets στην Ελλάδα.
Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά tech προϊόντα της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιµές, είτε από το e-shop, είτε από το φυσικό κατάστημα.Πρόκειται για µια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση µε πολύ δυνατό µέλλον, καθώς διαθέτει ένα ήδη εδραιωμένο brandname, ενώ παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση χάρη:

 • Στην ευρεία καινοτόμα προϊοντική γκάµα που ανανεώνεται διαρκώς
 • Στις συνεχείς έρευνες αποδοχής κοινού, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή
 • Στους ενδελεχείς προϊοντικούς και ποιοτικούς ελέγχους


Vision & Goals

Η φιλοσοφία μας είναι «Be always one step ahead», κάτι το οποίο επιβεβαιώνουμε καθημερινά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας ένα εξελιγμένο E-Shop, το τεχνικό know how και μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης, δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει τον Mr. Gadget στο δρόμο για την επιτυχία.

«Το όραμα μας είναι να παρέχουμε λύσεις-προϊόντα σε ότι αφορά ηλεκτρονικά προϊόντα και παρελκόμενα τους, όπως είναι τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, μέσα από μια τεράστια γκάμα, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.»

Οι στόχοι μας, όπως είναι ο επιχειρηματικός σχεδιασμός διαμορφώνεται με στόχο την επόμενη 5ετία το σήμα να έχει κερδίσει στο μέγιστο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Απαράβατη αρχή της εταιρικής επέκτασης είναι να πραγματοποιείται με σταθερά και ασφαλή βήματα, έχοντας πρώτα δημιουργήσει όλη την απαραίτητη υποδομή για να μπορούν όλοι οι νέοι επιχειρηματίες που επιλέγουν να ενταχθούν στο δίκτυο του Ομίλου να ανοίξουν τη δική τους υγιή επιχείρηση.

THE TECH CONCEPT

Η εταιρία "The Mr. Gadget" αποτελεί το νέο ολοκληρωμένο tech concept στο retail με δραστηριότητα στην αγορά των mobile accessories & gadgets.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, που επικεντρώνεται στα χρηστικά αξεσουάρ για κινητά, δώρα και tablets καθώς και το service αυτών, καθιστά την αλυσίδα καταστημάτων "The Mr. Gadget" κορυφαίο προορισμό των απανταχού tech fans, και όχι μόνο.


Key Points της φιλοσοφίας "The Mr. Gadget"

 • Συνεχής παρακολούθηση της αγοράς
 • Παροχή πολλών συναφών προϊόντων
 • Ετοιμοπαράδοτοι κωδικοί
 • Ευελιξία
 • After sale care
 • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που παρακολουθεί και καταρτίζεται συνεχώς με σεμινάρια σχετικά με νέα προϊόντα, καινοτομίες και καινούριες τεχνικές πώλησης.


Η τεράστια γκάμα προϊόντων, οι προσιτές τιμές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών, το ιδιαίτερο στήσιμο των ραφιών που δεν βρίσκεται σε κανένα άλλο κατάστημα, αλλά και το "open experience" που επιτρέπει την άμεση επαφή του πελάτη με κάθε προϊόν ειναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της δυναμικής και διαρκώς εξελισσόμενης πορείας του concept στην αγορά των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας/gadgets/ηλεκτρονικών συσκευών.

Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, το δίκτυο MR GADGET αφουγκράζεται τις ανάγκες του και προσαρμόζεται σε αυτές. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρμόζεται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Η φιλοσοφία που διέπει την επιχείρηση για το μοντέλο εξυπηρέτησης, είναι ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι μπαίνει σε έναν χώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα απλό κατάστημα λιανικής καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, είναι μια ομάδα με κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα.
Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, το δίκτυο MR GADGET αφουγκράζεται τις ανάγκες του και προσαρμόζεται σε αυτές.
Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρμόζεται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Η φιλοσοφία που διέπει την επιχείρηση για το μοντέλο εξυπηρέτησης, είναι ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι μπαίνει σε έναν χώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα απλό κατάστημα λιανικής καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, είναι μια ομάδα με κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα.

Παρέχουμε ασφάλεια & σιγουριά με σεβασμό και στόχο το κέρδος σας!

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MR.GADGET ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ.

"ΤΩΡΑ Ο ΕΥΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΤ ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MR. GADGET"

Franchise Benefits:

Η εταιρεία στα πλαίσια του πακέτου δικαιόχρησης που έχει αναπτύξει, προσφέρει πληθώρα προνομίων στον συνεργάτη επενδυτή:

 • Μεγιστοποιεί το ποσοστό επιτυχίας, με ένα δυνατό και αναγνωρίσιμο σήμα (brand) στην αγορά, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αξεσουάρ/συσκευών κινητής τηλεφωνίας και gadgets στην Ελλάδα.
 • Παρέχει μερική εξασφάλιση στοκ για τον συνεργάτη franchise, που χαρακτηρίζεται από υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα και ζήτηση, οδηγώντας σε υψηλή κερδοφορία.
 • Προσφέρει τη δυνατότητα της επιχειρηματικής ανεξαρτησίας, αλλά με την υποστήριξη μιας μεγάλης εταιρείας που έχει εδραιωθεί στο χώρο.
 • Παρέχει διαρκή υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας του καταστήματος.
 • Χαμηλές τιμές χονδρικής πώλησης.
 • Προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης, σ’ έναν κλάδο που πάντα θα έχει αγοραστική δύναμη.

Franchise Support:

Κάθε νέο μέλος του δικτύου Mr. Gadget απολαμβάνει ουσιαστική στήριξη προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της επιχειρηματικής πορείας. Η κατάλληλη τοποθεσία είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της επιχείρησης.

Τεχνογνωσία στη σχεδίαση, κατασκευή και οργάνωση του καταστήματος:
Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας υποστηρίζει τον δικαιοδόχο από την πρώτη στιγμή της έναρξης του κατασκευαστικού έργου και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Λειτουργική υποστήριξη καταστήματος: Η μητρική εταιρεία παρέχει καθοδήγηση σχετικά με την αρχική εφαρμογή της απαιτούμενης τεχνικής και οργανωτικής υποδομής, όπως και των διαδικασιών λειτουργίας.

Πλήρη και συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση:
Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι διαρκής και πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές.

Υποστήριξη στα πεδία του marketing και της διαφήμισης: Το συγκεκριμένο τμήμα υλοποιεί δομημένο πλάνο marketing, ορίζει τη στρατηγική και υλοποιεί ενέργειες σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο. Αφορά την εισαγωγή και παρουσίαση νέων προϊόντων, προώθηση προϊόντων, στρατηγικές πώλησης πάντα με στόχο την κάλυψη της ζήτησης της αγοράς και των καταναλωτικών αναγκών που αλλάζουν.

Στρατηγικές συνεργασίες: Προκειμένου να εξασφαλιστούν ανταγωνιστικές τιμές για τα μέλη του δικτύου μας, συνάπτονται σταθερές, κεντρικές συμφωνίες με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές.

Έρευνα & Ανάπτυξη: Εντοπίζουμε τις νέες καταναλωτικές τάσεις, αξιολογούμε και επιλέγουμε αυστηρά πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν στο ακέραιο τις ποιοτικές προδιαγραφές και υλοποιούμε συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων, αλλά και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών.

Ηλεκτρονικό κατάστημα για άμεση πώληση/παραγγελιοληψία: Ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης, παραγγελιών, εφοδιασμού και διαχείρισης αποθεμάτων. Οι πωλήσεις και οι παραγγελίες πραγματοποιούνται και ηλεκτρονικά, μέσω internet, με την χρήση του E-Shop του δικτύου. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός - διαχείριση των αποθεμάτων του κάθε καταστήματος, αλλά κυρίως οι πωλήσεις γίνονται με αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το οποιοδήποτε διαθέσιμο προϊόν μέσω του E-Shop και να το αγοράσει από το φυσικό κατάστημα της περιοχής του. Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μιας παραγγελίας μειώνεται και η πληροφόρηση για τις τιμές αγοράς, τις εκπτώσεις των ειδών, τη διαθεσιμότητα, καθώς και το συνολικό κόστος μιας παραγγελίας, είναι άμεση. Η πρόσβαση είναι δυνατή και άμεση από παντού με μοναδική προϋπόθεση περισσότερες απότην πρόσβαση στο internet σε έναν web browser. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του δικτύου (www.themrgadget.gr) έχει κατά μέσο όρο περισσότερες από 5000 επισκέψεις ημερησίως.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
O Mr.Gadget, με πολυπροϊοντικό brand που καινοτομεί στο χώρο του retail, αποτελεί πόλο έλξης για τους καταναλωτές, λόγω της τεράστιας ποικιλίας που διαθέτει.
Το προϊοντικό του μείγμα ανανεώνεται διαρκώς, περιλαμβάνει από θήκες για κινητά και tablets, mobile/tablet accessories & gadgets, κινητά και tablets και άλλα πολλά προϊόντα μέχρι και υπηρεσίες επισκευής και service.
Έτσι, προσελκύει τακτικά τους fans του brand για την ανακάλυψη νέων τεχνολογικών «θησαυρών», οδηγώντας σε υψηλή επαναληψιμότητα πωλήσεων μέσα από πολλαπλές εισροές εισοδήματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
Στα πλαίσια της δημιουργίας μίας ενιαίας εικόνας για όλα τα καταστήματα Mr. Gadget, αποτυπώνουμε την εταιρική μας ταυτότητα σε κάθε δυνατή εφαρμογή, από την εμφάνιση των εργαζομένων έως τα blisters και τις σακούλες καταστημάτων. Έτσι, το brand Μr. Gadget αποτυπώνεται εύκολα στη συνείδηση του καταναλωτή και ενισχύει την θέση του στην αγορά των mobile accessories & gadgets.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου: Κώνστας Δημήτριος
Τηλ. 2310.501.345 - 6980.67.88.70
dmtrskonstas@versa-sa.gr
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!